DERİN DENİZ DEŞARJI PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI / 10.11.2016

Bu içerik 10 Kasım 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

desarj-1

KANALİZASYON DERİN DENİZ DEŞARJI PROJESİ 1 AY SONRA TEST ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAK.

DERİN DENİZ DEŞARJI PROJESİ KAPSAMINDA ÇAĞLAR PARKI YANINDA İNŞA EDİLEN KANALİZASYON TERFİ İSTASYONU ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI.

1 AY İÇİNDE ÖN ARITMA SİSTEMİ MONTAJININ TAMAMLANMASININ ARDINDAN TEST ÇALIŞMALARINA BAŞLANILACAK.

TERFİ İSTASYONUNUN PARKIN İÇİNDE BULUNMASI SEBEBİYLE KOKU ARITMA SİSTEMİYLE BİRLİKTE HAVALANDIRMASI DA YAPILIYOR.

ÇALIŞMALARININ BİTİRİLMESİYLE BİRLİKTE YIL SONUNDA FAALİYETE GEÇMESİ HEDEFLENEN TESİSTE KANALİZASYON ARITMA İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİKTEN SONRA DENİZ İÇİNE DÖŞENEN 1150 METRE BORUDAN KANALİZASYON ATIKLARI 25 METRE DERİNLİĞE BASILMIŞ OLACAK.

Video Görüntü

desarj-2