DENİZ KAZASINDA VEFAT EDENLER ANILDI / 20.05.2016

Bu içerik 20 Mayıs 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_7194

20 MAYIS 2000 TARİHİNDE İLÇEMİZDE MEYDANA GELEN ELİM DENİZ KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN 38 VATANDAŞIMIZIN VEFATININ SENEYİ DEVRİYESİ MÜNASEBETİYLE BUGÜN SAAT 9.00 DA DOĞU GÖZAÇAN PARKINDA ANMA ETKİNLİĞİ YAPILDI.

BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU, MECLİS BAŞKAN VEKİLİ CENGİZ DEMİR, BAŞKAN YARDIMCILARI MUSTAFA ÇANAKÇI, CAHİT ERKUT, MECLİS ÜYELERİ, DAİRE AMİRLERİ İLE DENİZ KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIN YAKINLARININ KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN TÖRENDE BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU KONUŞTU.

ARDINDAN MAVİ KARADENİZ GEMİSİNDE VEFAT EDENLERİN ANISINA DENİZE ÇELENK ATILARAK, KUR’AN-I KERİM OKUNDU.

BUGÜN AKŞAM NAMAZINDAN SONRA İSE, MERKEZ ESKİ CAMİİNDE MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULACAK.

TAS_7198

TAS_7203