DARBE GİRİŞİMİ ORTAK METİNLE KINANDI / 25.07.2016

Bu içerik 25 Temmuz 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_8922

Meclis Kınama

ORHAN BIÇAKÇIOĞLU BAŞKANLĞINDA TOPLANAN BEŞİKDÜZÜ BELEDİYE MECLİSİ’NİN BUGÜN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANTIDA MECLİSTE GRUBU BULUNAN PARTİLERİN İMZALADIĞI ORTAK BİLDİRİYLE FETÖ/ PDY TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN DARBE GİRİŞİMİ KINANDI.

MECLİSTE BULUNAN ÜÇ PARTİNİN İMZALADIĞI ORTAK METİNDE, “15 TEMMUZ 2016 TARİHİNDE HAİNLER ÜLKEMİZDE DARBE YAPMAYA KALKIŞMIŞ, MİLLETİMİZ İLE VATANSEVER ASKER VE POLİSİMİZCE HAİN DARBE GİRİŞİMİ BASTIRILMIŞTIR. YILLARDIR DARBELERDEN ZARAR GÖREN MİLLETİMİZ GELECEĞİNİ KURTARMAK İÇİN ŞEHİT VE GAZİLER VERMİŞ VE ÜLKEMİZ İÇ SAVAŞIN EŞİĞİNDEN DÖNMÜŞTÜR. MİLLETİMİZ BU VATAN HAİNLERİNE KARŞI HİÇBİR SİYASİ AYRIM GÖZETMEKSİZİN BİR BÜTÜN OLMUŞTUR. MİLLETE ACIMADAN BOMBA ATAN, ATEŞ EDİP ŞEHİT EDEN BU HAİNLERİ LANETLİYOR, CEZALARININ EN ÜST DÜZEYDE VERİLMESİNİ BEKLİYORUZ.”İFADELERİNE YER VERİLDİ.

TAS_8924

TAS_8923