ÇEŞMEÖNÜ LİMANINDAN (DÜN VE BUGÜN) / 07.09.2016

Bu içerik 7 Eylül 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

sonra (2)

DÜN – 06 Eylül 2016 Salı

TAS_0279

BUGÜN – 07 Eylül 2016 Çarşamba

*** BOŞ ARSALARIN TEMİZLENEREK, OTOPARKA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ KAPSAMINDA TEMİZLENEN ÇEŞMEÖNÜ LİMANI POYRAZ GENÇLİK SPOR KULÜBÜNÜN BULUNDUĞU ALAN ÇEVRESİNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI.
ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE SPORCULAR İÇİN YENİ BİR ALAN ELDE EDİLİRKEN, ARAÇLAR İÇİNDE OTOPARK OLUŞTURULDU.

*** YAPILAN ÇALIŞMALARDA KULÜP BİNASI YANINDAKİ ALAN TEMİZLENEREK SPOR FAALİYETLERİ İÇİN ZEMİNE KUM SERİLDİ. YOLUN DİĞER TARAFI İSE, DOLGU MALZEMESİ SERİLEREK ZEMİNDE İYİLEŞTİRME YAPILDI. LİMAN ÇEVRESİNDE AYRICA ÇALILIK ALANLAR KESİLEREK TEMİZLENDİ.