ÇEŞMEÖNÜ LİMANINA 600 BİN TL. ÖDENEK / 19.10.2016

Bu içerik 19 Ekim 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

tas_1857

ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI’NDAN 600 BİN LİRA ÖDENEK GELEN ÇEŞMEÖNÜ LİMANINDA YÜKLENİCİ FİRMA İŞE BAŞLADI.

PROJE KAPSAMINDA BÜYÜK BALIKÇI MOTORLARI İÇİN ANA MENDİREĞE 30 METRE RIHTIM YAPILIRKEN, YELKEN SPOR KULÜBÜNE KADAR OLAN KISIMA KÜÇÜK BALIKÇI MOTORLARI İÇİN 70 METRE RIHTIM YAPILIYOR.

AYRICA, BALIKÇI MOTORLARININ ÇEKEK YERLERİNDE MOTORLARIN KIYIYA DAHA RAHAT YANAŞABİLMELERİ İÇİN DENİZ DİBİNE DOĞRU 1 METRE BETONLAMA YAPILACAK.

ÇEKEK YERLERİ İLE LİMAN İÇİNDEKİ ULAŞIM YOLU ARASINDA KALAN KISIM KOMPLE BETONLANACAK. TALİ MENDİREĞİN FENER ÖNÜNDEKİ BOŞ ALANA BÜYÜK BALIKÇILAR İÇİN 30 METRE RIHTIM İNŞA EDİLECEK. BOŞLUKLU DALGA KIRANLARDA DALGA GEÇİŞİNİN SAĞLANMASI İÇİN LİMAN İÇİ SİRKÜLASYON HATTI DÖŞENECEK.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR…

limana-600-bin-tl-odenek-3

tas_1841

tas_1842

tas_1843

tas_1844

tas_1846

tas_1856

ÇEKEK YERLERİ İLE YOL ARASINDA KALAN BÖLÜM BETONLANACAK.