ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Bu içerik 18 Mart 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Çanakkale Zaferi Çelenk sunma (2)

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ÖZLEMLE YAD EDİYORUZ

18 MART “Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü”  programında sabah saat 09:00’da Doğu Gözaçan Kültür Parkı Atatürk anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Törene, Beşikdüzü Kaymakamı Süleyman Polat, Garnizon Komutanı Necmettin Erdoğan, Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Cahit Erkut, daire amirleri, öğrenciler ile şehit aileleri katıldı.

Çanakkale Zaferi Çelenk sunma (3)

Çanakkale Zaferi Çelenk sunma (4)

Şehit aileleri yemek

Tören sonrası Belediye olarak Şehit Ailelerine Dilektaşı Restaurat’ta öğle yemeği verildi.