ÇALIŞMALAR HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜNDE DEVAM EDİYOR

Bu içerik 14 Ağustos 2014 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.
TAS_2927

ÇALIŞMALAR HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜDE DEVAM EDİYOR

TAS_2928

ÇALIŞMALAR HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜDE DEVAM EDİYOR

TAS_2926

Çalışmalar aralıksız devam ediyor…

TAS_2932

KORUGE BORULAR BURADAKİ KANALA BAĞLANTISI YAPILACAK

TAS_2933

Abdullah Hasip Ataman Caddesi üzerinde devam edecek çalışmalar için parke taşlar sökülüyor

YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Abdullah Hasip Ataman Caddesi (Eski Fiskobirlik Cad.), Sabri Dilek Caddesi ile Meydan Caddesi üzerinde yağmur suyu drenaj hatlarında meydana gelen birikmeler sonucu binaların bodrum ve giriş katlarında su basmasını bertaraf edecek çalışmalar devam ediyor.

Bestt Otel’in yeni sahil yolu tarafındaki kanala bağlantısı yapılacak Koruge borular otel çevresinde yer altına alındı.

Hükümet Konağı önünden başlayan çalışmalar, Abdullah Hasip Ataman Caddesi üzerinde devam edecek.