BU YİĞİTLER BİZİM! MEKÂNLARI CENNET OLSUN!

Bu içerik 16 Şubat 2021 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

14 Şubat 2021 sabahı Kuzey Irak’ta 13 sivil vatandaşımızı şehit edildiği haberi üzerine üzüntülerimizi bildiren başsağlığı mesajı verdim.
İlerleyen saatlerde öğrendim ki, şehit olan yiğitlerimiz maalesef 6 yıl önce kaçırılmış, hain PKK Terör örgütünün tutsağı imiş.
Bu durum acımıza acı kattı.
Bizler iyi günleri kötü günleri yaşarken bu yiğitlerimiz 6 yıl boyunca Vatanımız, Milletimiz için neler çektiler, her gün öldüler. Esaret yaşadılar.
Onun için Yiğitlerimizi herkes tanısın ve dua etsin.
Bu vatan bizim. Asla bölünmez. Hain PKK terör örgütüne lanet, Milletimize bir kez daha başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Ramis UZUN

Beşikdüzü Belediye Başkanı