BOZLU’DAKİ KAZAYA ANINDA MÜDAHALE YAPTIK / 23.04.2017

Bu içerik 23 Nisan 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

BOZLU MAHALLESİ’NDE BUGÜN SAAT 12:00 SIRALARINDA MEYDANA GELEN KAZADA ALİ BAL’A AİT OLDUĞU ÖĞRENİLEN ARAÇTAKİ 2 KİŞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ.
VEFAT EDEN AZİZ YILDIRIM’IN CENAZESİNE KATILMAK ÜZERE BOZLU MAHALLESİ’NE GİDEN ARACIN ÜZERİNE, RÜZGARIN VE YAĞMURUN ETKİSİYLE KOPAN DEV KAYA PARÇASI DÜŞTÜ. ÇARPMANIN ETKİSİYLE TERS DÖNEN ARACI ŞARAMPOLE YUVARLANMAKTAN YOL KENARINDAKİ KİRAZ AĞACI DURDURDU.
KAZANIN ARDINDAN OLAY YERİNE GİDEN BELEDİYEMİZE AİT İŞ MAKİNESİ VE EKİBİMİZLE BİRLİKTE MAHALLE HALKI ARAÇTA SIKIŞAN İKİ KİŞİYİ ÇIKARDI. ÖLEN YA DA YARALANIN OLMADIĞI KAZADA ARAÇ İŞ MAKİNESİ DESTEĞİYLE BULUNDUĞU YERDEN ÇIKARILDI.