BOŞ VE ATIL DURAN ARSALAR DOLDURULUYOR / 25.12.2015

Bu içerik 25 Aralık 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_4332

BOŞ ve ATIL DURAN ARSALAR DEĞERLENDİRİLİYOR

İLÇEMİZİN BUGÜNE KADAR HİZMET GÖRMEMİŞ ATIL DURAN YERLERİ TEMİZLENEREK, HİZMET GÖTÜRÜLMEYE DEVAM EDİLİYOR.

ARAÇLARIN PARK SORUNUNA FARKLI ÇÖZÜM
TEMİZLENEN BİRÇOK ALAN ÖNCELİKLE GÖRSEL GÜZELLİĞE KAVUŞURKEN, ARSALAR ÜZERİNDE BELEDİYEMİZCE PLANLANAN FARKLI HİZMETLER İÇİNDE MEKAN SAĞLANMIŞ OLUYOR. BUGÜN İLÇEMİZİN GEREK ŞEHİR MERKEZİNDE GEREKSE YÜKSEK MAHALLELERİNDE DEVAM EDEN ASFALTLAMA, BETONLAMA VE DİĞER YOL BAKIM HİZMETLERİ YANI SIRA; BOŞ VE ATIL DURAN ARSALARIN SAHİPLERİYLE GÖRÜŞÜLEREK ARSALAR DOLGU MALZEMESİYLE DOLDURULUYOR. ŞEHİR MERKEZİNDE PARK ETMİŞ ARAÇLARIN DOLDURULAN BU ALANLAR ÜZERİNE PARK ETMELERİNE KOLAYLIK SAĞLAYAN ÇALIŞMALARDA BUGÜNE KADAR BİRÇOK ARSA DOLDURULARAK, ARAÇLARIN PARK SORUNUNU ÖNEMLİ ÖLÇÜDE GİDERDİ.

VARDALLI MAHALLESİ KÜLTÜR CAMİİ ÖNÜNDE BULUNAN ALANDA İSE, AŞIRI YAĞIŞLARDA SU İLE DOLARAK, ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR İÇİN BÜYÜK TEHLİKE MEYDANA GETİREN BOŞ ARSA BUGÜN DOLDURULMAYA BAŞLANDI. ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

TAS_4333

TAS_4334