BOŞ ARSALAR OTOPARK HALİNE GETİRİLİYOR

Bu içerik 22 Mayıs 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

arsa temizliği (2)

BOŞ ARSALARA YENİ ÇEHRE KAZANDIRILIYOR
İlçemiz merkezinde arsa sahipleriyle görüşülerek arazilerin her türlü çöp ve molozlardan temizleme çalışmaları bugünde devam etti. Gerçekleştirilen çalışmalar ilçemiz merkezindeki araçların park sorununa çözüm getiriyor. Birçok yerde hayata geçen çalışmada araç sahipleri temizliği yapılan araziler üzerine araçları park etmeye başladı.

arsa temizliği (3) arsa temizliği (4) arsa temizliği (5) arsa temizliği (6) arsa temizliği (7) arsa temizliği (8) arsa temizliği (9) arsa temizliği (10)