BİR TAPU HİKAYESİ… ANLAYANA! / 04.08.2016

Bu içerik 4 Ağustos 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Karayolları arsa (2)

BİR TAPU HİKAYESİ… ANLAYANA!

2001 YILINDA BAŞKANIMIZ MİLLETVEKİLİ İKEN KARAYOLLARINDAN ŞALPAZARI YOLU ÜZERİNDE BULUNAN (ŞU ANDA PARKE TAŞI İMALATI VE HAZIR BETON TESİSİ BULUNAN ALAN) 21.000,00 M2LİK ALANIN BEŞİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NE DEVREDİLMESİ SAĞLAMIŞTI.

FAKAT ARAZİNİN TÜM BEDELİ O TARİHTE VERİLMİŞ OLMASINA RAĞMEN 3.455,00 M2’SİNİN İNTİKALİ YAPILMADIĞINDAN BUGÜNE KADAR BELEDİYEMİZE DEVRİ YAPILAMAMIŞTIR.

BİR BUÇUK YILLIK BİR ÇALIŞMA NETİCESİNDE İNTİKAL İŞLEMİ MAHKEME ARACILIĞIYLA SONLANDIRILMIŞ VE BELEDİYEMİZE 70.350,00 TL. BEDEL MUKABİLİNDE İKİNCİ KEZ SATILMIŞTIR.

BÖYLECE ON BEŞ YILLIK İHMALKARLIĞIN NETİCESİNDE 70.350,00 TL. PARA FAZLADAN ÖDENEREK, YERİN TAPUSU ALINMIŞTIR.

BAŞKA SÖZE GEREK VAR MI?

Karayolları arsa (1)