BİR HAFTA SONRA MOBESE SİSTEMİ KAYITTA / 15.12.2015

Bu içerik 15 Aralık 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

MOBESE (1)

GECE GÖRÜŞLÜ VE PLAKA OKUMAYA ELVERİŞLİ

İLÇEMİZDE ASAYİŞ VE TRAFİK GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI İLE GENEL GÜVENLİĞE YÖNELİK TEHDİTLERİ BERTARAF ETMEK VE DENETİM GÖREVİNİ DAHA ETKİN GERÇEKLEŞTİRMEK ÜZERE MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULDU.
BU HAFTA SONUNA KADAR ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLEREK, ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİNDE KAMERALAR GÖRÜNTÜ KAYDETMEYE BAŞLAYACAK.

9 AYRI NOKTAYA KURULDU

ŞALPAZARI YOL KAVŞAĞINDAN MESLEK YÜKSEK OKULU KAVŞAĞINA KADAR HİÇBİR KÖR NOKTA KALMAYACAK ŞEKİLDE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 9 AYRI NOKTAYA PLANLAMA YAPILDI. İLÇE ANA ARTER OLARAK ÜÇE BÖLÜNEREK, KAMERALAR BİRBİRLERİNİ GÖRECEK ŞEKİLDE İLÇENİN TAMAMINI KONTROL ALTINA ALACAK. EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASINDA İSE ANA KONTROL MERKEZİ OLUŞTURULDU.
KURULAN SİSTEM YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ KAMERALARDAN OLUŞUYOR. AYRICA KAMERALAR GECE GÖRÜŞLÜ VE PLAKA OKUMAYA ELVERİŞLİ.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

MOBESE (2)