BİR BİNA DAHA YIKILDI / 5 Haziran 2017

Bu içerik 6 Haziran 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

KENTSEL DÖNÜŞÜM KAPSAMINA GİREN ALANDA VATANDAŞLARIMIZLA ANLAŞILARAK BİR BİNA DAHA YIKILDI.

Toplam 1 Yorum Yapılmış.

1. Adem KALYON dedi ki:

Başkanın çalışmalarını beğeniyoruz. Yol yapımlarıyla ilgili gayet iyi çalışmalar yapıyor. Beşikdüzü Ağaçlı Köyünü Yumru Mahallesinden İzmişe bağlantı yolu kuş kalesine kadar yıllar önce kendi imkanlarımızla yaptırılmıştı. Kuş kalesi üzerinden Memeduğun kırana kadar kalan 2 km bir mesafe kalmasına rağmen yıllardır yapılmadı ve beklemektedir. Bu yolun yapımı için acaba Başkana bir başvuru yapıldımı? Yapılmadıysa bu konuda herhangi bir yapım düşüncesi varmı? Başvuru yapılmadıysa kendisini bu konuda haberdar olması için bilgilendirmek istiyorum. Bu konuda bir girişimi olursa çok iyi olur.