BENTLER YAPILIYOR / 19.11.2016

Bu içerik 19 Kasım 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

19-kasim-2016-1

2012 SEL FELAKETİNDEN SONRA DSİ TARAFINDAN TÜM DERELERİN ÜST KOTLARINDA YAPILMASI PLANLANAN TERSİP BENTLERİ MAALESEF KAMULAŞTIRMALARIN YAPILAMADIĞINDAN DOLAYI BUGÜNE KADAR YAPILAMAMIŞTIR.

BELEDİYEMİZCE KAMULAŞTIRMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLEREK, HER TÜRLÜ GİRİŞİME VATANDAŞLARIMIZIN DA GÖSTERDİĞİ ANLAYIŞ SAYESİNDE ACİLEN TAKAZLI DERESİNE GİRİLMİŞTİR.

VATANDAŞLARIMIZIN HİÇ KİMSENİN MAĞDUR OLMAYACAĞI VE KAMULAŞTIRMA PARASININ BAŞKAN TARAFINDAN TAKİP EDİLEREK, BİR AN ÖNCE HAK SAHİPLERİNE ÖDENECEĞİ KONUSUNDA TEREDDÜT EDİLMEMESİ GEREKMEKTEDİR.

19-kasim-2016-2

19-kasim-2016-3