TEMSİLİ BELEDİYE BAŞKANI GÖREV BAŞINDA

Bu içerik 22 Nisan 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

BELEDİYEMİZİ MUHAMMET ENSAR ATALAR YÖNETTİ

23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Beşikdüzü Ahmet Gün Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Kart ile okulun 6.sınıf öğrencileri Muhammet Ensar Atalar, İclal Bülbül ve Dilan Turan Belediyemizi ziyaret etti. Belediye Başkanlığı koltuğuna ise temsili olarak Muhammet Ensar Atalar oturdu.

Temsili Başkan Muhammet Ensar Atalar, Beşikdüzü’nün sorunlarına değinerek, özellikle çocuklara yönelik yeşil alanların park ve çocuk oyun gruplarının çoğaltılması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkan V. Mustafa Çanakçı’da  “Temsili Başkana Makam Görev ve Yetkilerimizi temsili olarak devrettiğimiz Muhammet Ensar Atalar’ın bu Makamlara gerçek yaşamlarında daha iyi yerlerde olmalarını temenni ediyoruz.”diyerek, öğrencilere hediye verdi.

TAS_6696 TAS_6698

TAS_6700