BAŞKAN’IN GÜNLÜĞÜ – 06 EKİM 2015 / SALI

Bu içerik 6 Ekim 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

IMG_0474 IMG_0476 IMG_0477

BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU, DAĞLICA-KOZLUCA VE İSKENDERLİ ARASINDAKİ 4300 METRELİK YOLDA GECE SAAT 12:00’A KADAR DEVAM EDEN BETONLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE TAKİP EDİYOR.

Toplam 2 Yorum Yapılmış.

1. Rıfat Kudu dedi ki:

Sayın Başkanım; Şu anda betonlanan yol Beşikdüzü ilçemizi Ağaçlı- Bozlu -Dağlıca mahallelerini takiben birbirine bağlayan GRUP YOLU nun sonudur, lütfen grup yolunun betonlanmayan bölümlerinide tamamlayın (Bozlu-Dağlıca Mahallesi Küplüce mevkisinden cami yanına kadar olan 3 km lik güzergah)İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

2. NİHAT YANIK dedi ki:

EMEĞİ GEÇENLERDEN YAPANLARDAN VE YAPTIRANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN;EKSİK YERLERİNDE BİR AN ONCE YAPILMASI DİLEĞİYLE, ALLAH’A EMANET OLUN.