BAŞKAN’IN GÜNLÜĞÜ / 04 Temmuz 2015

Bu içerik 4 Temmuz 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

HÜNERLİ-DAĞLICA YOLU
Başkan Orhan Bıçakçıoğlu Dağlıca Mahallesi Çağlarlar Mevkii ile Hünerli Mahallesi Kiselli Mevkiini birbirine bağlayacak yeni ham yolu inceledi. Aracı çamura saplanan Başkan Bıçakçıoğlu, yolun kalan kısmının makinelerle devam edilemeyeceğini belirterek, bundan sonra dinamitle patlatılarak yolun açılacağını söyledi.

Dağlıca – Hünerli bağlantı yolu

ÇOCUKLAR OYUN PARKI İSTEDİLER
Galip Sokak’taki kanal çalışmaları kontrole giden Başkan Bıçakçıoğlu’nun çevresini çocuklar sardı. Çocuklar Başkan amcalarından oyun parkı istediler. Başkanımız bu parkın en kısa zamanda yapılacağını söz verdi.

Çocuklar Başkan Amcalarını Bekliyor_ (2) Çocuklar Başkan Amcalarını Bekliyor_ (1)