BAŞKAN, TURİZM HAFTASINI KUTLADI / 21 NİSAN 2016 – PERŞEMBE

Bu içerik 21 Nisan 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

2U8A1726

2U8A1733

TURİZM HAFTASI  İMKB FEN LİSESİ KONFERANS SALONUNDA DÜZENLENEN ETKİNLİKLE KUTLANDI.
ARDINDAN, BELEDİYEMİZ İLE FATİH MTA LİSESİ YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ ALANI İŞBİRLİĞİYLE YÖRESEL YEMEKLER İKRAMI BELEDİYEMİZE AİT MAVİ KARADENİZ GEMİSİ’NDE YAPILDI.

PROGRAMA; İLÇEMİZ KAYMAKAMI CEVDET ERTÜRKMEN, JANDARMA KOMUTANI NECMETTİN ERDOĞAN, EMNİYET MÜDÜRÜ ZEKERİYA BARAN, BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU, BAŞKAN YARDIMLARI MUSTAFA ÇANAKÇI, CAHİT ERKUT, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI HARUN DEMİRCİ İLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MÜCAHİTTİN KERİM İKİBAŞ KATILDI.

2U8A1740

2U8A1741