BAŞKAN, KOSGEB TOPLANTISINDA KONUŞTU / 21 TEMMUZ 2017

Bu içerik 21 Temmuz 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

21 EYLÜL 2016 TARİHİNDE MEYDANA GELEN SEL FELAKETİNDE ZARAR GÖREN ESNAFLARIMIZA KOSGEB TARAFINDAN FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ VERİLMESİ KONUSUNDA ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ AŞİYAN BAHÇEDE TOPLANTI DÜZENLENDİ.

TOPLANTIYA, BEŞİKDÜZÜ KAYMAKAMI CEVDET ERTÜRKMEN, VAKFIKEBİR KAYMAKAM VEKİLİ HALİT MENGİ, AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLLERİ MUHAMMET BALTA, ADNAN GÜNNAR, AYŞE SULA KÖSEOĞLU, SALİH CORA, AK PARTİ İL BAŞKANI HAYDAR REVİ, BELEDİYE MECLİSİ ÜYELERİ VE ESNAFLAR KATILDILAR.

BAŞKAN’IN KONUŞMASI