BAŞKAN, İFTAR PROGRAMI VE CAMİ AÇILIŞINDA / 16 Haziran 2017

Bu içerik 18 Haziran 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

KUTLUCA MAHALLESİ’NDE İFTAR PROGRAMI VE CAMİ AÇILIŞI

Beşikdüzü Kutluca Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeği öncesi tadilatı yapılan mahalle camii de dualarla yeniden ibatede açıldı.

Cami açılışı ve iftar yemeğine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi,  Beşikdüzü İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Seral Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, davetliler ve mahalle halkı katıldı.