BAŞKAN HASTA ÇOCUĞU HASTANEYE YETİŞTİRDİ

Bu içerik 10 Ocak 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

– Kar kalınlığının yer yer bir buçuk ile iki metre arasında değiştiği ilçemizin yüksek mahallelerinde kar temizleme çalışmaları gece-gündüz sürdürülüyor.

8 iş makinesi ve 20 personel ile devam eden çalışmalarda önceki gece Ambarlı Mahallesi’nde hastalanan Görkem Ulu adındaki çocuğun hastaneye ulaştırılması için iş makineleriyle yola çıkan Başkan Bıçakçıoğlu, 5 saatlik çalışmanın ardından gece geç saatlerde çocuğun evine ulaştı. Kendi özel aracıyla çocuğu hastaneye yetiştiren Başkan Bıçakçıoğlu, kar esaretinin ulaşımda yarattığı zorlukları aşmada hastalar için büyük özveride bulunuyor.

ÇOCUĞU HASTANEYETİŞTİRDİ (1)

Toplam 1 Yorum Yapılmış.

1. Başkanımızın duyarlılığı son derece yakışıklı ve takdire şâyan. Yalnız, haberi yapan ve yaınlaya teknik arkadaşımızın biraz daha dikkatli olması icap eder. Çünkü “…Görkem Ulu adındaki çocuğun…” ifadesi insanımızı incitebilir, yadırganıp bu güzel hareketi gölgede bırakabilir. “…Görkem ULU isimli küçük vatandaşımızın (evladımızın)…” ifadesi daha hoş durur; daha içten ve vatandaşımızın benimsendiği hissini uyandırır.
    Teşekkürler.