BAŞKAN, DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINDA KONUŞTU / 26.03.2016

Bu içerik 26 Mart 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_5857

BAŞKAN, AK PARTİ BEŞİKDÜZÜ TEŞKİLATI MART AYI İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINDA KONUŞTU

Başkan Bıçakçıoğlu, “Biz Karadenizli olarak bu ülkeyi yönettik, bu ülkeyi kalkındırdık. Ama bu siyasetçilerimiz bu göçü önleyemedi. Bu Karadeniz, bu Trabzon, bu Beşikdüzü göç vermeye devam etti. Başka bölgeler kalkınırken işsizlik bu bölgelerde arttı. Geçmişe yönelik birçok söz vermişler. Demir yolları, limanlar, üniversiteler. Beş bin, on bin işçilerin çalışacağı fabrikalar. Ama hiçbirisi olmamış. Her geçen gün bitmiş, her geçen gün tükenmiş. Siyasetçi iki şeyi almış Trabzon’da hep öne çıkarmış. 30 yıldır bütün siyasetçilerimizin bir numaralı gündem maddesi Trabzonspor olmuş. 2016 yılında Trabzonspor’u Trabzon’un geleceği görmekten artık vazgeçelim. Şehir hastanesini Trabzon’un geleceği olarak görelim. Biz demir yolunu Trabzon’un geleceği olarak görelim. Biz turizmi, biz istihdamı Trabzon’un geleceği olarak görelim. İkincisi de bu fındık meselesi. Bütün dönemlerin siyasetçilerinin dilinde. Biz ayağımızı yere sağlam basacağız. Biz Beşikdağı’nda altını çıkarttık, biz sahilde petrolü bulduk dedim. Bunların ne anlama geldiğini, ne demek istediğimi Allah ömür verirse bir yıl içerisinde göreceksiniz. Beşikdüzü’nün çehresinin değiştiğini, zorluklarla yürüttüğümüz kentsel dönüşüm hayata geçtiğinde hep beraber göreceğiz. Beşikdüzü’nde yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu günü geldiğinde bütün Türkiye görecek ve anlayacak.” dedi.

TAS_5860

TAS_5856