BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU VATANDAŞLARLA ORUÇ AÇIYOR

Bu içerik 24 Haziran 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_9999

Günde 400 ile 500 kişinin oruç açtığı Beşikdüzü Belediyesi iftar çadırlarında Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu vatandaşlarla birlikte iftar yapıyor.
Genç, yaşlı herkesin büyük ilgiyle ve sevgiyle karşıladığı Başkan Bıçakçıoğlu, vatandaşlara tek tek “Allah kabul etsin” diyerek tokalaştı.
Hükümet Konağı arkasındaki boş alana kurulan çadırlar ile açık alanda iftar etme imkânı bulan vatandaşlar, Ramazan ayında verilen bu hizmetten dolayı belediyeye minnettar oldukları ifade ettiler.
Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Ramazan’da maddi durumu iyi olmayan vatandaşların ve öğrencilerin iftarlarını açmaları için çadır kurduklarını söyledi.

VİDEO GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TAS_0002 TAS_0004 TAS_0005 TAS_0008 TAS_0012 TAS_9988 TAS_9989 TAS_9990 TAS_9992 TAS_9993 TAS_9994 TAS_9996 TAS_9998

Toplam 1 Yorum Yapılmış.

1. emin hasan diri dedi ki:

Değerli beşikdüzlü hemşerilerim gerçekten böyle bir belediye başkanına sahip olduğunuz için nekadar teşekkür etseniz,etsek azdır elindeki bütün imkanlarını ve zamanının tamamını beşikdüzüne adamış bir belediye başkanı.kimi zaman x bir köyde çizme ayağında iş makinasının yanında yol yaparken kimi zaman gariban ve kimsesizlere yardım ederken kimi zaman cenazede halkının hüznünü paylaşan kimi zaman sevinçlerine ortak olan bir belediye başkanı ALLAH SENİ BU MİLLETE HİZMET ETSİN DİYE YARATMIŞ SANA BU İMKANI VERMİŞ SENDE İYİ DEĞERLENDİRİYORSUN SANA HELAL OLSUN YOLUN AÇIK OLSUN BAŞKANIM DOĞRU BİLDİĞİN YOLDAN ŞAŞMA.