BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU BELEDİYE PERSONELİYLE YEMEKTE BULUŞTU

Bu içerik 31 Ocak 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, belediye personeli ile Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Beşikdüzü İlçe Şefliği çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Dilektaşı Tatil Köyü Tesislerinde düzenlenen yemeğe; Belediye Meclisi Başkan Vekili Cengiz Demir, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Çanakçı, Cahit Erkut, Meclis üyeleri Fazlı Algan, Orhan Al, Mustafa Kalyoncu, Ali Kalaycı ve Harun Çetinkaya katıldı.

VİDEO GÖRÜNTÜ:

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nun yemekte yaptığı konuşması:

“Belediye işçilerinin, diğer kurumlara geçen işçilerle Beşikdüzü Belediyesi’nden eski rakamla 1,5 trilyon alacağı var. 2003 yılından beri alın terinizin karşılığını ödemeyenlerin Belediye üzerinden söz söylemeye hakkı yok. Allah nasip ederse 2014 yılı işçi ikramiyelerinin tamamını gidenlerde dahil olmak üzere 70 kişinin alacağını bu hafta içerisinde sizlere ödeyeceğim. Benim dönemimde çalıştırdığım hiçbir personelin Belediye’den alacağı olmayacak.

Geçen ay ki, kar mücadelesinde Beşikdüzü’ne tarihin en yoğun kar yağdı. Bir takım eleştiriler basında yer aldı. Ben diyorum ki, Beşikdüzü son 15 yılı Belediye Başkansız geçirdi. Rahmetli Gözaçan’dan sonra maalesef Beşikdüzü’nde Belediye Başkanı olmadı. Benden sonra görevi devralanda 20 yılda Belediye Başkanı olmadı diyebilir. Onu dedirtmemenin gayreti içerisinde olacağım. Ben Yenicami köyünde, Dağlıca köyünde karla mücadele ederken, onlar Beşikdüzü’nde kahve köşelerinde dedikodumuzu yaptılar. Fitne, fesat ürettiler, basına demeç verdiler. Trabzon’un 17 ilçesinde bu karla mücadelede en aktif görevi benim arkadaşlarım yaptı. Sabah namazına kadar, gece yarılarına kadar çalıştılar. Ama beyefendiler arabalarını çarşı içerisinde kardan alamadılar diye veya daireye giderken ayakları kar olmasın diye kapısının önünü bizden temizlememizi bekleyenler çok daha beklerler. Elektriği olmayan mahallelerin elektriğini açmak için TEDAŞ’a yol açtık. Bunları Allah biliyor. Hiç kimseye bunları ispat etmek zorunda değiliz. İşçi ve memur olarak bir takım ruhu ile çalışmaya devam edeceğiz. Beşikdüzü Belediyesi’ne geldiğim aydan buyana 5 trilyon tutarında iş makinesi aldık. Araçlarımız gelmeye devam ediyor. 1 Mart itibariyle tamamlanacaklar. Trabzon’un ilçeleri içerisinde belki büyükşehir ile yarışır araç parkı Beşikdüzü’nün olacak.

“30 Mart’tan bugüne 300 gün geçti. Beşikdüzü Belediyesi olarak geride bıraktığımız 300 günde bir takım konularda çalışmalar yaptık. Ben vatandaşa çalışacağımızı vaat etmiştim ve çalıştım. Bazı kesimler ne yapıldı? ne edildi? diye eleştiri getirebilir. Biz Beşikdüzü’ne hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Hiç kimseyi tatmin etmek, hiç kimsenin gönlünü hoş etmek için Belediye Başkanı olmadım. Sizlerle takım olarak, ekip olarak çalışmaya devam edeceğiz. Yapılacak çok işimiz var. Beşikdüzü Belediyesi’nin Allah’a şükür paraya ihtiyacı yok. Her miktarda parayı, her zaman bulabilecek kapasitemiz var.”dedi.

TAS_5042  TAS_5018 TAS_5036 MIT_5913 MIT_5917 MIT_5920 TAS_5020 TAS_5022 TAS_5023 TAS_5024 TAS_5025 TAS_5026 TAS_5027 TAS_5029 TAS_5030