BAŞKAN, BEŞİKDÜZÜSPOR GECESİNDE KONUŞTU / 25.12.2016

Bu içerik 25 Aralık 2016 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

BEŞİKDÜZÜSPOR KULÜBÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA GECESİNDE KONUŞAN BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU,  “2016 YILI İÇERİSİNDE BİZİ ÜZEN BİR ÇOK OLAYLAR OLDU. BİR ÇOK ŞEHİT VERDİK. ONLARA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM. YİNE BU MEMLEKETİN EVLADI BU DÖNEM İÇERİSİNDE BU ÜLKENİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NA GELDİ. GAK DİYENİN KAFASINA VURUYOR. GUK DİYENİN KULAĞINDAN TUTUP İÇERİ ATIYOR. BU HAREKET DEVAM ETTİĞİ SÜRECE BU ANARŞİYİ BU TERÖRÜ SÜLEYMAN SOYLU BİTİRİR. UMUT EDİYOR VE DİLİYORUM Kİ; TÜM BU OLAYLARIN SONUNU ALMAKTA SAYIN SÜLEYMAN SOYLU BAKANIMIZA NASİP OLACAKTIR.”DEDİ.

Başkan’ın konuşmasını izlemek için tıklayın…