BAŞKAN, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI / 26 Şubat 2018

Bu içerik 26 Şubat 2018 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU, İLÇEMİZİ TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMALARDA 1.LİK ELDE EDEN SPORCU ÖĞRENCİLER ONURUNA YEMEK VERDİ.

VOLEYBOL, HALK OYUNLARI, KARATE, TAEKWONDO, ATLETİZM, SATRANÇ VE ROBOTİK TAKIMDAN OLUŞAN  SPORCULARIN ELDE ETTİKLERİ BİRİNCİLİKLERİN GURUR VERİCİ OLDUĞUNU İFADE EDEN BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU, BELEDİYE OLARAK BUGÜNE KADAR VERDİĞİ DESTEĞİN SÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ.

YEMEYE AYRICA, İLÇEMİZ KAYMAKAMI CEVDET  ERTÜRKMEN, BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA ÇANAKÇI, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MÜCAHİTTİN KERİM İKİBAŞ, OKUL MÜDÜRLERİ İLE ÖĞRETMENLER KATILDI.