BAKAN IŞIK OSB’Yİ ZİYARET ETTİ

Bu içerik 6 Ağustos 2014 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Beşikdüzü OSB’de incelemelerde bulunarak, yetkililerden OSB’nin son durumu hakkında bilgi aldı.

Bakan Işık’ı Beşikdüzü OSB’de Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, işadamları ve partililer tarafından karşılandı.

Bakan Fikri Işık: “Beşikdüzü OSB’nin ikinci etabını 2014 yatırım programına aldık. En kısa zamanda buranın alt ve üst yapısını tamamlayarak, yatırımcıların hizmetine sunacağız” dedi.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü OSB’ye desteğinden dolayı Bakan Fikri Işık’a teşekkür ederek şöyle devam etti: “Beşikdüzü OSB’mizin ikinci etabı 2014 yatırım programına alınmasıyla bizim şuanda herhangi bir sorunumuz yok. Bizim için önemli olan 15 yıl önce milletvekilliğim sona ermesi nedeniyle başaramadığım içimde 15 yıldır uhde kalan Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’nin biran önce hayata geçirilip, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’ne kardeş gelmesini ve her iki organize sanayi bölgesinin birlikte yaratacağı sinerjiyle, Büyükliman Bölgesi’nin geleceğinin daha parlak olacak ve bu bölgedeki işsizlik sorunu da sona erecektir. Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’nin biran önce kurulması için Sayın Bakanım desteğinizi bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bekliyoruz.” dedi.

TAS_2762 TAS_2774 TAS_2775 TAS_2776 TAS_2780 TAS_2783