BAKAN BOZDAĞ İLE CEZAEVİ PROJESİNİ GÖRÜŞTÜ

Bu içerik 1 Eylül 2014 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Ankara’da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı makamında ziyaret etti.

28 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, Beşikdüzü’ne yapılacak cezaevi projesi görüşüldü. Konu ile ilgili Bakan Bozdağ, Başkan Bıçakçıoğlu’na cezaevinin Beşikdüzü’ne yapılmasında herhangi bir sorunun olmadığını söyledi.

Toplam 2 Yorum Yapılmış.

1. beşikdüzülü dedi ki:

Bir zamanlar Rektörün rendavu vermediğini söyleyen belediye başkanlarından şimdi ise Adalet Bakanı ile görüşebilen bir Beşikdüzü Belediye Başkanına…. Yorum yok artık.

2. e yayla dedi ki:

sadece görüşmede kalmasın, önemli olan icraat…