BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTTU

Bu içerik 12 Ekim 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

IMG_2947

BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU TOSUN ALESİNİ İLK ZİYARET ETTİĞİ GÜN YOLLARININ YAPILACAĞININ SÖZÜNÜ VERMİŞTİ.

IMG_2964

ARDINDAN YOLA ENGEL OLAN FINDIKLAR KESİLDİ. TESVİYE ÇALIŞMALARI YAPILDI. YOL BETONLANMAYA HAZIR HALE GETİRİLDİ.

IMG_2963

VE ÇALIŞMALAR BAŞLADI…

IMG_3006 IMG_3009 IMG_3011

AYŞE VE RAFET TOSUN’UN YOLLARI BETONLANIYOR

1 EKİM 2015 TARİHİNDE BAYIRKÖY MAHALLESİ’NDE YAŞAYAN DOĞUŞTAN ENGELLİ AYŞE TOSUN (72) İLE RAFET TOSUN’U (75) EVLERİNDE ZİYARET EDEREK SORUNLARINI DİNLEYEN BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU, YILLARDIR EVLERİNE ULAŞIMIN ZOR OLDUĞU BİR BÖLGEDE YAŞAMALARINA RAĞMEN BUGÜNE KADAR YOL SORUNLARININ GİDERİLMEMESİ ÜZERİNE YOLLARININ BETONLACAĞI SÖZÜNÜ VERMİŞTİ.

BAYIRKÖY MAHALLESİ İLE TAKAZLI MAHALLESİ BİRLEŞİMİNDE BULUNAN YOL GÜZERGAHINDA ÖNCE YOLA ENGEL OLAN FINDIK DALLARI KESİLDİ. TESVİYE ÇALIŞMALARI YAPILARAK BETONLANACAK HALE GETİRİLEN YOLDA BUGÜN İTİBARIYLA BAŞLATILAN 500 METRE BETONLAMA ÇALIŞMALARIYLA TOSUN AİLESİNİN ULAŞIM SORUNU ORTADAN KALDIRILMIŞ OLACAK.

OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI VE ARAZİ YAPISININ ZOR ŞARTLARINA RAĞMEN MİKSERLERDEN BETON HARCI KEPÇE İLE ALINARAK DÖKÜLÜYOR.

BU ÇALIŞMALARIN ARDINDAN AYNI GÜZERGAHTA 2 KİLOMETRE DAHA BETONLAMA YAPILARAK, TOPLAMDA 2,5 KİLOMETRELİK YOL BETONLANMIŞ OLACAK.

IMG_3016 IMG_3017 IMG_3018