AYKAN, FİLM FESTİVALİNE DAVET ETTİ / 17 TEMMUZ 2017

Bu içerik 17 Temmuz 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

ANADOLU EĞİTİM KÜLTÜR VE İRFAN DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASIM AYKAN, BERABERİNDE İSTANBUL TRABZON FEDERASYONU BAŞKANI DURSUN ÇAĞLAYAN İLE BİRLİKTE BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

16-26 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEK “TRABZON ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ” NEDENİYLE BAŞKAN BIÇAKÇIOĞLU’NU FESTİVALE DAVET ETTİLER.

TRABZON ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİNE GEREKEN DESTEĞİN VERİLECEĞİNİ İFADE EDEN BAŞKAN, DAVETLİLERE ÜZERİNDE TELEFERİK TANITIM LOGOSU BULUNAN FORMA HEDİYE ETTİ.