ASKERİ CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ / 17 TEMMUZ 2017

Bu içerik 17 Temmuz 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

BEŞİKDÜZÜ’NDE ÖNCEKİ GÜN HAYATINI KAYBEDEN EMEKLİ ASTSUBAY ŞENOL AL (56) İLE ÇIKTIĞI KİRAZ AĞACINDAN DÜŞMESİ SONUCU HASTANEDE TEDAVİ GÖREN VE BURADA HAYATINI KAYBEDEN KIBRIS VE KORE GAZİSİ EMEKLİ ASTSUBAY KD. BŞCVŞ. KADRİ ÇİLİNGİR (84) İÇİN ASKERİ CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.

BEŞİKDÜZÜ MERKEZ ESKİ CAMİİNDE İKİNDİ NAMAZINI MÜTEAKİP, HÜKÜMET KONAĞI ARKASINDAKİ ALANDA KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN, KADRİ ÇİLİNGİR ZEMBEREK MAHALLESİ’NDE, ŞENOL AL İSE NEFSİŞARLI MAHALLESİ’NDE TOPRAĞA VERİLDİ.

CENAZEYE, BEŞİKDÜZÜ KAYMAKAMI CEVDET ERTÜRKMEN, BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU, 4. MOTORLU PİYADE TUGAY KOMUTAN VEKİLİ TANKÇI ALBAY OSMAN AKYILDIZ İLE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI.