ANKARA TRABZON ETKİNLİKLERİNİN 2.GÜNÜ

Bu içerik 21 Şubat 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Ankara Trabzon etkinlikleri - 2015 (18)

Her yıl geleneksel olarak Trabzon Vakfı tarafından Ankara’da düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’nin 9’su Atatürk Kültür Merkezi’nde büyük bir coşkuyla devam ediyor.  Başkentteki Trabzonlular gün boyu yağan kar yağışı ve soğuğa rağmen etkinliklere yoğun ilgi gösteriyorlar.

Belediye standımıza gelen gurbetçilerimiz de memleket hasreti içinde yaşadıklarını ve bu tür etkinliklerde Beşikdüzü olarak bir arada olmanın kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade ettiler.

Ankara Trabzon etkinlikleri - 2015 (17) Ankara Trabzon etkinlikleri - 2015 (16)

ETKİNLİKLERDEN NOTLAR…

Açılış organizasyonunda söz alan Trabzon Vakfı Başkanı Bilgin Aygül, Ankara’da dokuzuncu kez gerçekleştirdikleri etkinliklerin 10. yıldönümünde Avrupa’da olacaklarını kaydederken, “İnşallah onuncu yılımızda Almanya’da olacağız. Köln’de bu etkinlikleri düzenleyeceğiz. Oradaki hemşehrilerimizin çocuklarına Trabzon’u her yönüyle tanıtmaya hakkı var. Ankara’daki etkinliklerimizin 9.’sunun startını verdik. Burada dört gün boyunca Trabzon’u doya doya yaşayacağız” diye konuştu.

Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Salih Altınışık’ta gelecek yıl Avrupa’da düzenlenecek olan etkinliklerin heyecanını yaşadıklarını kaydederken, “24-28şubat 2016’da bu Trabzon sevdasını hep beraber Avrupa’da yaşayacağız. Herkesi gelecek yıl Avrupa’da düzenleyeceğimiz etkinliklere davet ediyoruz” dedi.