ANKARA ETKİNLİKLERİ İLK GÜN SONA ERDİ

Bu içerik 19 Şubat 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

ankara (7)

Bu yıl Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 9.su gerçekleştirilen “HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİKLERİ”nin ilk günü sona erdi. Güne kar yağışıyla başladığımız başkentte hemşerilerimiz Beşikdüzü standımıza gelerek, hasret giderdiler. Belediye Gazetesi, ilçemizde çıkan gazeteler, bu yıl yayımlanmış Beşikdüzü’nü tanıtıcı kitaplar v.b. materyaller gelen ziyaretçilere verildi. Standımızda ayrıca televizyonda gelen gurbetçilerimize Belediyemiz faaliyetlerini içeren filmler ile Beşikdüzü’nü canlı yayın kameralarımızla seyir keyfi yaşattık. Beşikdüzü Süt Mamulleri ile Beşikdüzüspor’da kendi hazırladıkları malzemelerle standa ayrı bir renk kattı.

ankara (8) ankara (9)  ankara (11) ankara (13) ankara (14) ankara (15)   ankara (18) ankara (19) ankara (20) ankara (21) ankara (22)  ankara (2)   ankara (5)