KANALİZASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR / 26.04.2017

Bu içerik 26 Nisan 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

İLÇEMİZ MERKEZİNDE KANALİZASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
BUGÜNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA KANALİZASYON ATIKLARI ÇAĞLAR PARKI YANINDA BULUNAN TERFİ İSTASYONUNDA TOPLANARAK, DENİZE DEŞARJ EDİLECEK.
BÖYLECE, ESKİ KANALİZASYON SİSTEMİ TAMAMEN DEVRE DIŞI KALACAK.

KANALİZASYON DERİN DENİZ DEŞARJI PROJESİ TEST ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
DERİN DENİZ DEŞARJI PROJESİ KAPSAMINDA ÇAĞLAR PARKI YANINDA İNŞA EDİLEN KANALİZASYON TERFİ İSTASYONU ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI. ÖN ARITMA SİSTEMİ MONTAJININ TAMAMLANMASININ ARDINDAN TEST ÇALIŞMALARINA BAŞLANILAN TERFİ İSTASYONUNUN PARKIN İÇİNDE BULUNMASI SEBEBİYLE KOKU ARITMA SİSTEMİYLE BİRLİKTE HAVALANDIRMASI DA YAPILDI.

MAYIS’TA HİZMETTE
TEST ÇALIŞMALARININ BİTİRİLMESİYLE BİRLİKTE; DENİZ İÇİNE DÖŞENEN 1150 METRE BORUDAN KANALİZASYON ATIKLARI MAYIS AYININ İLK HAFTASI  25 METRE DERİNLİĞE BASILMIŞ OLACAK.

BAŞKAN, ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ.

TERFİ İSTASYONUNDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI. TEST AŞAMASINA GEÇİLDİ