ALT İSTASYONA CEP YAPILIYOR / 23 TEMMUZ 2017

Bu içerik 23 Temmuz 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Toplam 1 Yorum Yapılmış.

1. Syn başkanım lütfen, yapılabiliyorsa alt geçitlerin yerine üst geçit daha uygun sabebi; alt geçitler gerçekte izme karanlık hatta pislik içinde, bazı kişi veya kişiler alt geçitleri zararlı içecekler içmek ve hatta insani ihtiyaçlarını gidermek için kullanıyorlar öyle ki amonyak kokusundan içeri girilemiyor bile akşam hava kararınca oraya girmek gerçekten cesaret istiyor, ışıklandırılmış asansörlü üst geçitler görünüm ve insan sağlığı açısından daha uygundur. Çalışmalarınız yakından takip ediyorum ve bir takım projelerini destekliyorum, şimdiden ilginize teşekkür ediyorum.