ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATI BAŞLADI

Bu içerik 12 Mayıs 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_7527

Belediyemiz tarafından içinde her türlü sosyal aktivitenin yapılacağı çok amaçlı “ALİ ŞÜKRÜ BEY KÜLTÜR MERKEZİ” inşaatı başladı.

TAS_7528

TAS_7534

TAS_7535 TAS_7537 TAS_7529

TAS_7531

Toplam 2 Yorum Yapılmış.

1. Cengiz GEMİCİ dedi ki:

2. FATMA TAŞKIRAN dedi ki:

HAYIRLI OLSUN BEŞİKDÜZÜNE BAŞKANIMIZ ÇALIŞMALARINI HER GEÇEN GÜN ARTTIRIYOR HELAL OLSUN . ONUN SAYESİNDE BEŞİKDÜZÜ YAŞANILABİLİR BİR YER OLACAK KENDİSİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.