9 MAHALLENİN SU SORUNU BİTECEK

Bu içerik 20 Kasım 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

temiz su

9 MAHALLENİN SU SORUNU BİTECEK

• BEŞİKDÜZÜ AĞAÇLI, BOZLU, GÜRGENLİ MAHALLESİ GRUP İÇME SUYU İNŞAATI YAPIM İŞİ TRABZON İÇMESUYU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İHALE EDİLDİ. İHALE KAPSAMINDA AĞAÇLI, GÜRGENLİ, BOZLU, TAKAZLI, YEŞİLKÖY, ÇITLAKLI, DUYGULU, DAĞLICA VE HÜNERLİ MAHALLELERİ İÇME VE KULLANMA SUYUNA KAVUŞTURULACAK.
  • BEŞİKDÜZÜ’NDE İLÇE MERKEZİ İÇME SUYU ŞEBEKE BORULARININ DEĞİŞİMİ PROJESİNİN İHALE EDİLMESİNİN ARDINDAN SU SIKINTISI ÇEKEN KALEGÜNEY İLE ARDIÇATAK MAHALLELERİNDEKİ PROJELER BİTİRİLEREK, VATANDAŞLAR SAĞLIKLI İÇME SUYUNA KAVUŞTURULDU.
  • DEVAM EDEN ÇALIŞMALARDA KORKUTHAN MAHALLESİ’NDE YAŞANAN SU SORUNU İÇİN HAZIRLANAN PROJEDE İHALE EDİLEREK FİRMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.