80 YILLIK YOL HASRETİ SONA ERECEK / 05.04.2017

Bu içerik 5 Nisan 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

YATALAK HASTALARIN EVİNE ULAŞILACAK

DUYGULU MAHALLESİ’NDE AHMET KILIÇ, KATİBE KILIÇ, MEHMET CABRİ İLE KATİBE CABRİ ADLI 4 YATALAK HASTANIN İSKENDERLİ ANA YOLUNA 500 METRE MESAFEDEKİ EVLERİNE YENİ YOL AÇILIYOR.
YAKLAŞIK 80 YIL ÖNCE YAPILDIĞI ÖĞRENİLEN EVLERE BUGÜNE KADAR ARAÇLA ULAŞIM SAĞLANILAMAZKEN, HER BİRİ 80 YAŞINDA OLAN HASTALARIN TEDAVİLERİ İÇİN HASTANEYE GİDERKEN ÇEKİLEN ZORLUKLAR BÜYÜK SIKINTI YARATIYORDU.
BU MANADA YOL ÖZLEMİNİ VE SIKINTILARI SONA ERDİRECEK ÇALIŞMALARIN TALİMATINI VEREN BAŞKAN, YOLUN KISA SÜREDE AÇILMASI İÇİN ÇİFT İŞ MAKİNESİYLE ÇALIŞMA BAŞLATTI.
HASTALARIN DAHA RAHAT SAĞLIK HİZMETİNE ULAŞABİLMESİ İÇİN KAPILARINA KADAR ARAÇLARIN ÇIKMASI İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR.