3 GÜN SÜREYLE ÇÖP ALINMAYACAK

Bu içerik 17 Eylül 2015 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

TAS_1690

3 GÜN SÜREYLE ÇÖP ALINMAYACAK

Belirlenen çöp toplama saati 17:00 ile 21:00 arası olmasına rağmen ısrarla günün her saatinde Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Caddesi üzerindeki Çöp Atma Merkezine; yapılan belediye duyuru anonsları yanı sıra afiş, el ilanı, billboard ilanları ve gazete haberlerine rağmen çöp atılmasına devam edilmektedir.

BU NEDENLE MEVLANA CADDESİ ÜZERİNDEKİ ÇÖP ATMA MERKEZİNDEN 3 GÜN SÜREYLE ÇÖP ALINMAMASINA KARAR VERİLMİŞTİR.

Bilindiği üzere ilçemizin çöpleri her gece araçlarla Çarşıbaşı’nda bulunan Aktarma Merkezine taşınmaktadır. Gündüz atılan çöpler ise 60 kilometre ötede Trabzon Aktarma Merkezine gönderilmektedir. Aylık ilçemizin çöpleri 20 bin TL. Bedel karşılığında Katı Atık Birliği’ne verilmektedir.
Beşikdüzü Belediyesi’nin Katı Atık Birliği’ne geçmiş dönemden 750 Bin TL. Borcu bulunmaktadır.
Bu vesileyle birlik tarafından bu çöplerin alınması için ödeme yapılamadığından zaman zaman çöpler alınmamaktadır.
İlçe halkımızın çöp bırakma saatlerine uymaları konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir.

TAS_1691

Fotoğraf çekim tarihi: 17 Eylül 2015 Perşembe / Saat: 08:53