23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

Bu içerik 23 Nisan 2019 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

T.B.M.M. kuruluşunun 99. yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemiz Kapalı spor salonunda Beşikdüzü Kaymakamımız Sayın Cevdet ERTÜRKMEN Belediye Başkanımız Sayın Ramis UZUN bazı resmi kurumlarım müdür ve amirlerinin ve Beşikdüzü Halkımızın katılımlarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Büyük bir coşkuyla. Öğrencilerimizin güzel gösterileriyle kutlandı daha sonra yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız tarafından verildi. DİĞER RESİMLERİ BELEDİYEMİZİN FACEBOOK SAYFASINDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.