12 AY AKTİF TURİZM SEZONU PLANLANIYOR / 14 Haziran 2017

Bu içerik 14 Haziran 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

“BEŞİKDAĞ TURİZM VE DOĞA SPORLARI MERKEZİ PROJESİ KAPSAMINDA BEŞİKDAĞ’I 12 AY AKTİF BİR ŞEKİLDE TURİZM YÖNÜNDEN DAHA ZENGİN BİR HALE GETİRMEK İÇİN TEMA PARKI OLUŞTURULUYOR.

İÇİNDE OYUN ALANLARI VE ÇEŞİTLİ AKTİVİTELERİN YANI SIRA TRABZON VE YÖREMİZİN GEÇMİŞ TARİHİ OLAYLARININ CANLANDIRILMASININ AYRI BİR KATKI SAĞLANMASI AMACIYLA  BEŞİKDAĞ’INDA İLGİLİ FİRMA YETKİLİLERİ TARAFINDAN İNCELEME YAPILDI.

DAHA SONRA PROJE HAKKINDA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA ÇANAKÇI’YA BİLGİ VERİLDİ.