1000 KWh’LIK TRAFONUN MONTAJI TAMAMLANDI / 09.02.2017

Bu içerik 9 Şubat 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

DOĞU GÖZAÇAN KÜLTÜR PARKI İLE AĞASAR KÖPRÜSÜ ARASINDAKİ HAVAİ HAT OLAN YÜKSEK GERİLİM TELLERİ İLE ALÇAK GERİLİM ŞEBEKELERİNİ YER ALTINA ALACAK KAZI İŞLEMİ TAMAMLANDI.

DOĞU GÖZAÇAN KÜLTÜR PARKI İLE AĞASAR KÖPRÜSÜ ARASINDAKİ HATTIN YANI SIRA KANALİZASYON TERFİ İSTASYONUNU BESLEYECEK OLAN KÖŞK TİPİ 1000 KWh’LIK TRAFONUN MONTAJI BUGÜN TERFİ İSTASYONU ALANI İÇİNDE TAMAMLANDI.

AYRICA, HATLARIN YER ALTINA ALINMASIYLA BİRLİKTE YAPILACAK YENİ AYDINLATILMA, SAHİL ŞERİDİNE YENİ BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRACAK.

ÇORUH EDAŞ YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ…

Toplam 2 Yorum Yapılmış.

1. belediye dedi ki:

belediyemizin çalışmalarını takdirle karşılıyor, ve hizmetlerini takip ediyoruz

2. belediye dedi ki:

ertan