ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN / 30 AĞUSTOS 2017

Bu içerik 30 Ağustos 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni bugün Doğu Gözaçan Kültür Parkında saat 09.30’da ilçemiz Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu tarafından Atatürk’ün anıtına çelenk konmasıyla başladı.
Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Jandarma Komutanı Seral Doğan yaptı.
Günün anlamı ile ilgili şiirler, Merkez Ortaokulundan iki öğrenci tarafından okunduktan sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında derece girenlere ödülleri verildi.

Saat 10.00’da ise, Kaymakam Ertürkmen ve Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul etti.

VİDEO GÖRÜNTÜ