İZMİS BULUŞMASI YİNE COŞKULU GEÇTİ / 27 AĞUSTOS 2017

Bu içerik 27 Ağustos 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

Her yıl Ağustos ayının son haftasında düzenlenen geleneksel İZMİS BULUŞMASI bu yılda coşkuyla yapıldı.

Beşikdüzü, Şalpazarı ve Tonya ilçelerinden gelen yüzlerce kişinin katılımıyla yapılan şenlikte Beşikdüzü Belediyesi tarafından ikram sofrasında kurularak, pilav kavurma ve ayran ikram edildi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın da katıldığı İzmis Buluşmasına; Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ile Başkan Yardımcısı Mustafa Çanakçı, Meclis üyesi Murat Güler katıldı.

VİDEO GÖRÜNTÜ

Toplam 1 Yorum Yapılmış.

1. esra öztürk dedi ki:

ilk olarak Beşikdüzü belediye başkanına bulunduğu ikramlar için teşekkür ederiz yalnız bu şenliği canlandıran Kumyatak Toplumsal Bilinçlenme ve Gelişme derneğini de unutmamak lazım