DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ KASAP YATIRIMLARI İNCELEDİ / 04 Ekim 2017

Bu içerik 5 Ekim 2017 tarihinde Beşikdüzü Belediyesi Basın Merkezi tarafından eklenmiştir.

– DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRÜ OĞUZ KASAP, İLÇEMİZDE YAPIMINA BAŞLANILACAK 6 ADET TERSİP BENTLERİ İLE DEVAM EDEN DİĞER YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ.

İLÇEMİZ KAYMAKAMI CEVDET ERTÜRKMEN, BELEDİYE BAŞKANIMIZ ORHAN BIÇAKÇIOĞLU İLE BİRLİKTE AĞASAR DERESİ ÜZERİNE YAPILACAK YAYA KÖPRÜSÜ VE TAŞKINDAN KORUNMAK İÇİN İNŞA EDİLECEK BETON DUVARLARIN YAPILACAĞI ALANI GEZDİ.

21 EYLÜL 2016 TARİHİNDE İLÇEMİZDE MEYDANA GELEN SEL FELAKETİNİN ARDINDAN İLÇE MERKEZİNDEN AKAN TAKAZLI, TÜMEN, ÇAVUŞLU VE HÜDELA DERELERİ ÜZERİNE YAPILAN TERSİP BENTLERİNİN ARDINDAN AYNI DERELER ÜZERİNE 2.NCİ TERSİP BENDİ İNŞA EDİLECEK. MEVCUT YAPILAN BENTLERİN YANI SIRA NEFSİŞARLI DERESİ ÜZERİNE 2 ADET TERSİP BENDİ YAPILACAK.

YAĞIŞ ÖNCESİ GEREKLİ TEDBİRLERİ ALMAK İÇİN ÇALIŞMALARIN BÖLGEDE SÜRDÜĞÜNÜ İFADE EDEN BÖLGE MÜDÜRÜ OĞUZ KASAP, YAĞIŞ SONRASI DA ORTAYA ÇIKAN OLUMSUZLUKLARI BERTARAF ETMEYE GAYRET GÖSTERDİKLERİNİ SÖYLEDİ.